Marabans, jurat en el Balearskills

El Marabans Experience Manager, Joan Simó, va estar present com a jurat a la competició Balearskills 2016 que va tenir lloc el passat mes de novembre a l’IES Juníper Serra.

Es tracta de competicions que duen a terme diferents centres de formació professionals de Mallorca i que permeten designar els alumnes que han de representar les Illes Balears al campionat Spainskills, que està previst que es realitzi a Madrid de l’1 al 4 de març de 2017.

A l’IES Juníper Serra de Palma es dugueren a terme un total de sis competicions: Restaurant i Bar, Cuina, Pastisseria, Carrosseria, Tecnologia de l’automòbil i Pintura de l’automòbil.

A la modalitat de Restaurant i bar hi participaren alumnes de l’IES Isidor Macabich, IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella, IES Juníper Serra de Palma i IES Calvià. L’alumna guanyadora d’aquesta especialitat fou Isabel María Naranjo Ribero, de l’IES Juníper Serra.

A la modalitat de Cuina hi varen participar els següents centres: IES Isidor Macabich, IES Maria Àngels Cardona, IES Juníper Serra, IES Calvià, IES Guillem Colom Casasnoves de Sóller i IES Puig de sa Font de Son Servera. L’alumna guanyadora fou Cristina Llorens Mesquida, de l’IES Maria Àngels Cardona.

Finalment, a la modalitat de Pastisseria hi varen participar quatre alumnes de l’IES Josep Sureda i Blanes. La guanyadora va ser l’alumna Quing Quing Yan.

Aquí podeu veure el vídeo de la competició. Enhorabona a tots i a totes. Hi ha un gran futur professional en les vostres mans.

Skills IES Juníper Serra 2016 Cuina, Restaurant i Bar, Rebosteria, Carrosseria, Tecnologia Automòbil, Pintura from Marti Pallicer on Vimeo.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: