Image Blog

FEIM UN CAFÈ AMB EN PEP

La sèrie “Pep” protagonitzada per Toni Gomila i Llum Barrera emet la seva segona temporada a IB3 Televisió, i nosaltres no ens volíem perdre l’oportunitat de poder prendre un cafè amb el Pep.

Si no coneixes la sèrie, et feim un petit resum de la primera temporada… però et recomanam que la miris!

En Pep és el farmacèutic de tota la vida de Montuïri, un pare de família centrat en la seva feina que un dia descobreix que el seu pare té alzheimer, la seva dona l’abandona, i a partir d’aquest moment, la seva vida canvia.

Els actors de la sèrie Pep; Toni Gomila (com Pep), Llum Barrera (com Joana Maria), Miquel Gelabert (com Josep), Judith Diakhate (com Elena) i Joan Miquel Artigues (com Toni), donen vida als protagonistes de la sèrie.

David Nadal creador de la sèrie, considera que és “un cant a la vida”.

Durant aquesta segona temporada col·laboram amb la sèrie “Pep”, perquè volíem alegrar els dies de rodatge amb el nostre cafè, perquè tots els actors, assistents, càmeres, ajudants, etc. estiguessin ben desperts i tenguessin el seu “moment Marabans“.

Estigueu atents i troba’ns en els episodis d’aquesta segona temporada que promet emocionar-nos i divertir-nos a parts iguals.

#FeimUnCafè amb en Pep… t’ho perdràs?

La serie “Pep” protagonizada por Toni Gomila y Llum Barrera emite su segunda temporada en IB3 Televisió, y nosotros no nos queríamos perder la oportunidad de poder tomarnos un café con Pep.

Si no conoces la serie, te hacemos un pequeño resumen de la primera temporada… ¡pero te recomendamos que la mires!

Pep es el farmacéutico de toda la vida de Montuïri, un padre de familia centrado en su trabajo, que un día descubre que su padre tiene alzheimer, su mujer le abandona, y a partir de ese momento, su vida cambiará.

Los actores de la serie Pep; Toni Gomila (como Pep), Llum Barrera (como Joana Maria), Miquel Gelabert (como Josep), Judith Diakhate (como Elena) y Joan Miquel Artigues (como Toni), dan vida a los protagonistas de la serie.

David Nadal creador de la serie, considera que es “un canto a la vida”.

Durante esta segunda temporada colaboramos con la serie “Pep”, porque queríamos alegrar los días de rodaje con nuestro café, para que todos los actores, asistentes, cámaras, ayudantes, etc. estuviesen bien despiertos y pudiesen disfrutar de su Momento Marabans en el plató.

Estad atentos y encuéntranos en los episodios de esta segunda temporada que promete emocionarnos y divertirnos a partes iguales.

#FeimUnCafè amb en Pep… ¿te lo vas a perder?

Leave a Comment