Blog de imágenes

FEIM UN CAFÈ?

En una época de distanciament, el curt lloa el café com element d’unió de persones 

La marca de café mallorquina Marabans Coffee & Tea ret homenatge als bars i restauradors de les Illes amb un curtmetratge gravat  a l’emblemàtic bar Ca’n Moixet de Pollença, l’epicentre de la celebració de la festa dels moros i cristians de la localitat.                 

L’acte de presentación del curt s’emmarca dins les festes de La Patrona de Pollença i es durà a terme el proper dissabte, dia 25 de juliol, a les 21.00h. a la Plaça Vella de la localitat. La periodista Neus Albis presentarà l’acte d’estrena, que també comptarà amb la participación de veïnats de la localitat que han fet dels personatges històrics Joan Mas i Dragut a les festes de La Patrona dels darrers anys.  

MARABANS COFFEE & TEA RET HOMENATGE ALS BARS I RESTAURANTS DE LES ILLES AMB UN CURTMETRATGE GRAVAT AL BAR CAN MOIXET DE POLLENÇA.

Titulat ‘Feim un cafè?’, el curtmetratge lloa el paper del café com element d’unió de les persones en una época de distanciament social imposat. “En una época molt dura per a molts dels nostres clients- bars, restaurants i hotels- des de Marabans els hi volíem llançar un missatge d’ànim i recolzament.  I ho hem volgut fer mitjançant un curtmetratge que posa de manifest la importància dels bars i restaurants com elements vertebradors, punts que faciliten la unió i socialització de les persones…  Després d’uns mesos en què el contacte humà  s’ha limitat a les pantalles, hem descobert la màgia que hi ha darrera un acte tan senzill com prendre un café amb compañía bé sigui  de la família, d’amics o del cambrer del bar”, explica Jordi Seguí, CEO de Marabans.                           

Rafel Ramis, actor Feim un cafè

El curtmetratge está protagonitzat per l’actor Rafel Ramis; dirigit pel director mallorquí Ernest Riera, guionista de pel·lícules enregistrades a Hollywood com ‘A 21 metros’ i ‘A  21 Metres 2’; i produït per vivirdelcuento comunicació, la productora del curtmetratge ‘Tu tens la clau’, que ha donat la volta al món convertit en un símbol  en defensa del petit comerç. Amb seu a Can Picafort, ja fa més de dues dècades que la marca mallorquina de café Marabans Coffee & Tea comercialitza cafè a les Illes. Marabans Coffee & Tea es distingeix per ser  una marca de café que no només ven producte sinó  que ensenya als seus clients com preparar, conservar i prendre el café per assaborir-lo amb tota la seva intensitat.

Feim un cafè? 

          

Deja un comentario